Voorhoofdsrimpels

Deze rimpels tekenen al heel snel het gelaat. Het verkrijgen van deze rimpels is vaak wat erfelijk bepaald maar kan ook komen doordat u de wenkbrauwen onbewust steeds wat optrekt om de hangende oogleden of wenkbrauwen wat te compenseren. Het behandelen van deze voorhoofdsrimpels geeft al heel snel een veel jeugdigere en uitgeruste uitstraling aan uw gezicht.

Soms wordt de behandeling gecombineerd met enkele prikjes bij de wenkbrauwen om zo ook een licht wenkbrauwlift te geven.

De behandeling:

Een korte behandeling en in Amerika de echte lunch time treatment genoemd omdat u direct na de behandeling er vrijwel altijd meteen weer representatief uitziet. Na het nemen van foto’s en het invullen van het behandelplan en de gezondheidsverklaring worden er enkele prikjes gegeven, de hoeveelheid verschilt erg van persoon tot persoon en er is geen nabehandeling nodig dus u bent heel snel alweer klaar.

In sporadische gevallen zijn de voorhoofdsrimpels niet geschikt voor alleen behandeling met Botox maar zou gecombineerd met fillers beter behandeld kunnen worden. Dit komt niet vaak voor maar zal met u besproken worden in het gratis eerste consult voorafgaand aan de behandeling.