Skinboosters

Door middel van skinboosters met hyaluronzuur brengen we de hylaluronzuur aan in de diepere lagen van uw huid.

Hyaluronzuur heeft in de huid een belangrijke rol, hyaluronzuur is een van de bouwstenen van uw huid. Dit bouwsteen is nodig om de huid soepel en elastisch te houden. Hyaluronzuur is in staat om tot 1000 maal haar eigen gewicht in water vast te houden en dus ondersteuning geeft bij het herstel van de vochtarme huid. Hoe ouder uw huid wordt, hoe minder elastisch, soepel en stevig de huid wordt. Dit komt omdat de lichaamseigen stof hyaluronzuur in steeds kleinere hoeveelheden in het lichaam voor komt. Al vanaf het twintigste levensjaar verminderd de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid. Willen we de conditie van de huid verbeteren en voorkomen dat de huid verslechterd, crèmes en serums met hyaluronzuur houden de huid vochtig, stevig en elastisch. Echter, crèmes en serums bereiken maar een bovenste oppervlakte van de huid.

Skinboosters kunt u het beste 2 tot 3 maal per jaar toepassen, te starten met een start up van 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 2 tot 4 weken, afhankelijk van uw huidconditie, leeftijd, en leefstijl. Na de eerste start-up kunt u volstaan met 2 tot 3 maal per jaar een touch-up. Zo houdt u uw huid fris jong en stralend. Wilt u echt uw jeugdige uitstraling behouden kunt u het beste een filler of Botox® behandeling hiermee combineren.

Met Restylane skinboosters ™ wordt de huid van binnenuit verzorgt. Speciaal ontwikkeld hyaluronzuur wordt met kleine injecties in de huid gebracht. Restylane skinboosters™ maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen werking van gestabiliseerd hyaluronzuur. Uw huid wordt optimaal en diep gehydrateerd waardoor zij haar elasticiteit en stevigheid weer terugkrijgt. Op deze manier kunnen kleine oneffenheidjes en rimpeltjes verdwijnen en het is een optimale verzorging voor uw huid. Uw huid zal weer stralen en u zult er goed en verzorgt uitzien.

Mesotherapie is feitelijk hetzelfde als skinboosters maar hier worden soms ook andere werkstoffen dan hyaluronzuur in de huid ingebracht. Bij mesotherapie wordt er gewerkt met een cocktail aan werkstoffen die uw huid van binnenuit voeden. Het effect van de skinboosters en de mesotherapie ligt dicht bij elkaar. Welke behandeling voor u het beste is kan besproken worden inde STEINKLINIEK bij uw eerste gratig consult.

Behandeling:

De gebieden die behandeld kunnen worden zijn het gelaat, de hals, het decolleté en de handen. Met kleine micro-injecties worden de stoffen in uw huid gebracht. Meestal begint u met een kuurtje van zo’n 3 tot 5 behandelingen afhankelijk van de conditie van uw huid. Het doel van deze behandeling is het optimaal verzorgen van de huid waardoor deze zich hersteld. Het resultaat zal dus pas in de loop der tijd (weken) zichtbaar zijn. Na de kuur komt u enkele malen per jaar terug, mede afhankelijk van uw huidconditie en ook leefstijl naar de STEINKLINIEK voor een touch-up behandeling. Uw huid blijft op deze manier goed gehydrateerd, elastisch en stevig.