Kraaienpootjes

Deze rimpels met een rare naam zijn eigenlijk best leuke rimpels want u krijgt ze onder andere van lachen. Maar hoe leuk lachen ook is, soms is het storend als die lachrimpels in de huid blijven staan en helemaal doortrekken naar beneden over de wangen of over de slapen. U kunt nog steeds een leuke lach en mimiek in uw gelaat hebben zonder deze soms toch wel storende rimpeltjes. Wilt u deze rimpels weg hebben omdat ze u toch storen dan kunt u ze vrij makkelijk behandelen met Botox®. In sommige gevallen zijn de rimpels al erg diep en is het goed om de behandeling te combineren met volumeherstel met behulp van fillers. Welke behandeling bij u het mooiste resultaat geeft kunt u bespreken in een gratis consult bij de STEINKLINIEK.

De behandeling:

De behandeling duurt maar heel kort en wordt in Amerika onder de lunch-time treatments gerekend. Na het maken van foto’s, het invullen van de gezondheidsverklaring/ behandelplan worden er 3 tot 4 prikjes aan iedere kant naast het oog gezet en ben je direct weer representatief. Het resultaat is zichtbaar na 5 tot 14 dagen. Als nieuwe klant kom je na 2 tot 3 weken voor controle.

Indien de behandeling gecombineerd wordt met een filler dan ziet de behandeling er iets anders uit en duurt de behandeling langer, hierover word je dan uitgebreid geïnformeerd tijdens het eerste gratis informatieve consult bij de STEINKLINIEK.