Bovenlip Rimpels & Rokerslijntjes

Rimpels Bovenlip

Het plooirokje, rokerslijntje of barcode, het zijn woorden die gebruikt worden om deze rimpels aan te duiden. Het is niet enig punt van discussie, deze rimpels maken oud en zijn niet mooi. Kun je het Soms komen de rimpels door het roken, maar soms is het ook genetisch bepaald en komen ze gewoon bij het ouder worden. Deze rimpeltjes kunnen heel gemakkelijk worden behandeld.

Zijn ze al heel diep en lang bestaand dan wordt behandeling lastig voor een mooi natuurlijk resultaat maar met een langer termijn behandelplan kunnen we ook dan in verschillende stappen een mooi en natuurlijk resultaat bereiken, bij uw eerste consult wordt dit in de STEINKINIEK met u besproken.

Behandeling:

Begin hier al vroeg mee. Als de lijntjes langer bestaan wordt het steeds moeilijker om ze op te vullen en vraagt verwijdering om een meer complexere behandeling welke u in de kliniek kunt bespreken. Tegenwoordig komt het merendeel al in een vroeg stadium, dan kunnen we na een gezondheidsverklaring en een behandelplan direct foto’s maken en behandelen.

U kunt dan een verdovende crème als eerste krijgen en na een korte inwerktijd worden de lijntjes met een heel fijn en dun naaldje opgevuld met filler. Meestal worden de contouren van uw lippen ook wat versterkt om verdere rimpelvorming tegen te gaan. De behandeling vindt plaatst met hele kleine naaldjes. Na de behandeling zal er gekoeld worden en kunt u hier enige tijdelijke welling en blauwe plekjes van krijgen.