Second Opinion

Heeft u al lang klachten die maar niet begrepen worden door uw arts?
Denkt u dat een andere behandeling wellicht zinvol zou zijn maar is dat niet bespreekbaar?
Bent u het niet eens met de diagnose of het oordeel van uw arts?

Bij de STEINKLINIEK kunt u terecht voor een second opinion. Het is gebruikelijk dat u uw huidig behandelend arts op de hoogte brengt van uw wens tot second opinion. Uw behandelend arts moet dit wettelijk gezien toestaan en u kunt dan uw huidige dossier of uitslagen van onderzoeken meenemen naar de STEINKLINIEK. Heeft u moeite om dit bespreekbaar te maken met uw huidige arts dan kunt u ook bij de STEINKLINIEK terecht en kunnen we samen tot een diagnose, aanvullende onderzoeken of een behandeltraject komen. De Steinkliniek kan ook helpen om het uiteindelijk wel bespreekbaar te maken met uw arts, dit van huisarts tot specialist.

Sinds 2002 brengen wij patiënten in contact met de juiste arts. Hiervoor maken wij gebruik van ons (inter)nationaal netwerk van de beste artsen binnen hun vakgebied. Bij de STEINKLINIEK bent u voor uw gemoedsrust. DE STEINKLINIEK is er voor u op het moment dat het echt nodig is.

Heeft u een diagnose maar wilt u toch eens een andere mening weten? Bent u verzeild geraakt in de complexe medische wereld en u wilt een onafhankelijk objectief en onafhankelijk maar goed medische advies?

Een vrijblijvend, onafhankelijk medisch advies kan een ware investering zijn in uw gezondheid. Met het uitgebreide netwerk van de STEINKLINIEK kunnen wij u ook nog advies geven over waar u de beste specialist of behandeling kunt krijgen indien dat niet bij de STEINKLINIEK kan gebeuren.

De duur, tijd en het verloop van de second opinion kan verschillen. U wordt geacht zoveel mogelijk van uw medisch dossier al mee te nemen. Samen brengen we alles in kaart en gaan we kijken wat er nog ontbreekt en of er nog aanvullend onderzoek gewenst is. Het kan dus zijn dat zijn dat wij van de STEINKLINIEK gegevens nog moeten opvragen voor u. Het kan ook zijn dat u nog voor aanvullende onderzoek moet en daar terug moet komen. Over het verloop van de second opinion, die overigens ook soms met één uitgebreid consult klaar is, informeren en adviseren wij u aan het begin van het consult.