Fillers Algemene Informatie

Fillers algemeen:

Fillers zijn helder materiaal bestaand uit hyaluronzuur , een natuurlijke, in de huid voorkomende stof. Fillers kunnen op verschillende delen van het lichaam, meestal gelaat geïnjecteerd worden. Er zijn voor verschillende toepassingsgebieden diverse diktes van de gel beschikbaar, vaak is de beste behandeling een combinatie van soorten gel diktes.

Fillerbehandelingen in het gezicht worden in de praktijkruimte verricht. U hoeft geen speciale testen te ondergaan en u kunt derhalve indien gewenst direct na het consult behandeld worden. De filler wordt na verloop van tijd door het lichaam zelf volledig afgebroken in zo’n negen tot twaalf maanden. Na die tijd zou u de behandeling moeten herhalen om het resultaat te behouden.

Zijn er risico’s.

De fillers gebruikt in de STEINKLINIEK zijn merendeel Teosyal en Restylane, deze zijn veilig. Aan medische behandelingen zijn risico’s verbonden, ze zijn zeer mild en altijd tijdelijk maar kunnen, pijn, zwelling, roodheid of blauwe plekjes zijn. In uiterst zeldzame gevallen kan er ook zwelling optreden buiten het behandelde gebied, ook die verdwijnt na twee weken.

Fillers in de lippen kunnen behoorlijk zwellen na de behandeling, de ergste zwelling is na 2 dagen verdwenen met de goede nabehandeling, de milde overblijvende zwelling is na nog enkele dagen weer verdwenen.

Je mooi maken kan lelijk uitpakken en ga daarom naar een vertrouwde arts, de STEINKLINIEK, is zo’n vertrouwd adres. Al jaren gevestigd in Sloten (FR) heeft zij enige tijd in de luwte gewerkt maar is al vanaf 2002 een gevestigde naam en heeft haar feestelijke herstart gemaakt in 2019.

Tevreden?

U zult direct na de behandeling al resultaat zien en nadat de zwelling of roodheid die eventueel optreedt is weggetrokken zal het resultaat na enkele dagen nog mooier zijn, de filler heeft zich dan goed gesetteld in uw huid en u zult zeker zeer tevreden zijn.