Neus-Lippenplooi

Deze plooi kan zich door ouderdom verdiepen en dat komt door verplaatsing van het onderhuidse vet, het vele gebruik van de spieren in dat gebied, de verminderde elasticiteit en de stijfheid waardoor de anatomie ter plaatse veranderd. De neus-lippenplooi kan uw gelaat echt tekenen.

Met fillers kan de plooi geheel of gedeeltelijk opgevuld worden, wat uw wensen maar zijn. Soms is de plooi heel erg diep en heeft u gewoonweg niet de financiële middelen om de plooi helemaal op te vullen. Een gedeeltelijke opvulling geeft u ook al een heel andere uitstraling! Soms kan een gecombineerde behandeling het resultaat optimaliseren, dan vult de arts uw neus-lippenplooi op maar ook een beetje uw jukbeenderen. Door uw jukbeenderen weer het volume van vroeger te geven krijgt u een liftend effect en bent u uw vermoeide uitstraling kwijt. Kijkt u maar naar foto’s van vroeger, niet alleen de neus-lippenplooi was daar niet of nauwelijks aanwezig, uw jukbeenderen hadden ook meer volume. Uw wensen en het te verwachten resultaat of mogelijkheden worden allemaal met u doorgesproken.

Behandeling.

De filler wordt ook hier met kleine naaldjes of soms met een heel kleine canule ingebracht waardoor de behandeling maar weinig nadelige gevolgen zal hebben als tijdelijke zwelling, blauwe- of rode plekjes. Als eerste wordt de gezondheidsverklaring en het behandelplan ingevuld en worden er foto’s gemaakt. Eventueel kan de plaatst van tevoren verdoofd worden met een huid-verdovende crème. Dit is meestal in dit gebied niet nodig, de filler zelf bevat ook verdovende stoffen. Na de behandeling krijgt u een nabehandeling met een cold-pack en een nabehandelingscrème en kunt u de STEINKLINIEK verlaten. Die dag wordt aan u gevraagd geen make-up op het behandelde gebied te dragen. Na twee weken komt u voor controle terug in de STEINKLINIEK.