Peelings

Een Peeling is een zeer diepe chemische peeling . De peeling heeft tot doel verjonging van de huid en het verminderen van rimpels, (acné)littekens en slapte van de huid. Met deze diepe peeling kunnen rimpels en (acné)littekens zelfs helemaal verdwijnen en de huid kan significant steviger worden. De peeling heeft een zeer lang resultaat van jaren.

Behandeling

Het resultaat van de peeling is afhankelijk van de concentratie van de peeling, leeftijd en huidconditie. De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Door middel van een chemische vloeistof met een bepaalde concentratie wordt de huid enigszins beschadigd, waardoor er diverse herstelmechanismen in gang worden gezet. De huid wordt gestimuleerd om collageen aan te maken waardoor deze gladder, dikker en soepeler wordt. De textuur van de huid verbetert, pigmentvlekken, (acne) littekentjes en rimpels worden minder en poriën worden kleiner.

Hetzelfde resultaat bereikt u met fruitzuurpeelings, het verschil is echter dat dit langer duurt, u heeft meerdere korte behandelingen nodig en daardoor duurt het langer voordat het resultaat bereikt is.

Het voordeel is echter wel dat de concentratie steeds weer wordt opgehoogd bij ieder stapje zodat de huid minder zichtbaar beschadigd wordt en u dus makkelijker aan uw gewone dagelijkse bezigheden kunt deelnemen al direct na het verlaten van de kliniek.