Kliniek

VOOR EEN AFSPRAAK OF INFORMATIE BEL 06-46327420

De STEINKLINIEK is gevestigd in een karakteristiek pand uit 1644 in het oude vestingstadje Sloten, een van de parels van de Friese elf steden. Gemakkelijk te bereiken vanuit noordelijke plaatsen maar ook vanuit het westen van het Land. Op 10 minuten van de afslag van de A6 kunt u uw auto makkelijk parkeren en kunt u de gastvrijheid van de STEINKLINIEK omarmen.

Wilt u er een dagje van maken dan kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch bij de naburige restaurants of blijft u langer in de kliniek met een kopje koffie of neemt u voor de kliniek plaats in de zomer op haar eigen kleine terrasje.

 
 

De STEINKLINIEK is een particuliere kliniek die zich onderscheidt van andere klinieken door alle comfort, privacy, persoonlijke aandacht en zorg die u krijgt. Hierdoor zult u zich in de STEINKLINIEK Client voelen in plaats van Patient.

Bij de STEINKLINIEK draait alles om professionaliteit maar ook om persoonlijke aandacht, vertrouwen en uw wensen die centraal staan. Na het persoonlijke en prettige contact wat we door de telefoon of per mail hebben gehad bij het maken van een afspraak vindt U deze filosofie van persoonlijke benadering direct al bij binnenkomst in de STEINKLINIEK. De bijzonderheid van de STEINKLINIEK merkt u direct in de wachtkamer; stijfvol, sfeervol en frans ingericht zult u zich direct op u gemak voelen. Zelden hoeft u te wachten omdat afspraken nauwkeurig gepland worden. U zou eigenlijk wel willen wachten in de Franse ambiance met een heerlijk kopje koffie en een tijdschrift.

U kunt in de STEINKLINIEK voor een reguliere, of medisch cosmetische behandeling terecht. Afspraken worden zoveel mogelijk gepland op tijden die u schikken en worden ruim ingepland. Voorafgaand aan een behandeling vindt altijd eerst een consult plaats. Gedurende dit consult worden u de mogelijkheden en beperkingen van een behandeling uitgelegd.