Mesotherapie

Mesotherapie is voor jong en oud geschikt voor verbeteren van de algehele huidconditie. De cellen worden gevoed en collageen en elastine aanmaak worden gestimuleerd terwijl de huid ook goed gehydrateerd wordt. Met kleine prikjes worden rijke cocktails aan voedingsstoffen voor de huid precies daar gespoten waar ze nodig zijn. Het resultaat is een prachtig stralende huid die een gezonde uitstaling heeft door de goede hydratatie, elasticiteit en stevigheid. Kleine oneffenheidjes en rimpeltjes verdwijnen hiermee al.

Mesotherapie kunt u het beste 2 tot 3 maal per jaar toepassen, te starten met een start up van 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 2 tot 4 weken, afhankelijk van uw huidconditie, leeftijd, en leefstijl. Na de eerste start-up kunt u volstaan met 2 tot 3 maal per jaar een touch-up. Zo houdt u uw huid fris jong en stralend. Wilt u echt uw jeugdige uitstraling behouden kunt u het beste een filler of Botox® behandeling hiermee combineren.

Met Restylane skinboosters ™ wordt de huid van binnenuit verzorgt. Speciaal ontwikkeld hyaluronzuur wordt met kleine injecties in de huid gebracht. Restylane skinboosters™ maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen werking van gestabiliseerd hyaluronzuur. Uw huid wordt optimaal en diep gehydrateerd waardoor zij haar elasticiteit en stevigheid weer terugkrijgt. Op deze manier kunnen kleine oneffenheidjes en rimpeltjes verdwijnen en het is een optimale verzorging voor uw huid. Uw huid zal weer stralen en u zult er goed en verzorgt uitzien.

Mesotherapie is feitelijk hetzelfde als skinboosters maar hier worden soms ook andere werkstoffen dan hyaluronzuur in de huid ingebracht. Bij mesotherapie wordt er gewerkt met een cocktail aan werkstoffen die uw huid van binnenuit voeden. Het effect van de skinboosters en de mesotherapie ligt dicht bij elkaar. Welke behandeling voor u het beste is kan besproken worden inde STEINKLINIEK bij uw eerste gratig consult.


Behandeling:

De gebieden die behandeld kunnen worden zijn het gelaat, de hals, het decolleté en de handen. Met kleine micro-injecties worden de stoffen in uw huid gebracht. Meestal begint u met een kuurtje van zo’n 3 tot 5 behandelingen afhankelijk van de conditie van uw huid. Het doel van deze behandeling is het optimaal verzorgen van de huid waardoor deze zich hersteld. Het resultaat zal dus pas in de loop der tijd (weken) zichtbaar zijn. Na de kuur komt u enkele malen per jaar terug, mede afhankelijk van uw huidconditie en ook leefstijl naar de STEINKLINIEK voor een touch-up behandeling. Uw huid blijft op deze manier goed gehydrateerd, elastisch en stevig.