Skin Boosters

Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid en zorgt er dankzij zijn groot waterbindend vermogen voor dat de huid gehydrateerd blijft. Micro-injecties met Restylane®Skinboosters™ hydrateren de huid doordat er microreservoirs gestabiliseerd hyaluronzuur worden opgebouwd in de middelste en onderste huidlaag. Dit zorgt voor intensieve hydratatie van binnenuit, langdurige verbetering van de huidkwaliteit en een frisse uitstraling, zoals wetenschappelijk is aangetoond.

Huidverzorging met crèmes zijn slechts tijdelijk en bereiken alleen de zeer oppervlakkige lagen van de huid. Wilt u een echte voeding van de huid met een langdurig resultaat dan is dit de perfecte behandeling voor u. voeding voor de huid van binnenuit en precies daar gebracht op de plaats waar de voeding moet zijn, de diepere lagen van de huid.

De gebieden die hiermee behandeld kunnen worden zijn het gezicht, de hals, het decolleté en de handen.

Waarom deze behandeling?

Een gehydrateerde huid krijgt wat volume terug, een frisse uitstraling en kleine rimpeltjes en oneffenheden verdwijnen daardoor.

Het is net als een bloem, een droge huid heeft net als een verwelkte bloem extra hydratatie nodig. Na de extra hydratatie krijgt u een stralende frisse vollere huid terug.