Particulier Reguliere Geneeskunde

Onze Nederlandse gezondheidszorg is heel goed en van een kwalitatief hoog niveau. Er is echter een overaanbod van patiënten. Artsen hebben het heel druk en hebben geen tijd meer voor extra persoonlijke aandacht. Tijdsdruk en wisselende artsen zorgen ervoor dat je geen echt vertrouwensband meer met je arts kunt opbouwen waardoor er minder duidelijkheid komt over jouw gezondheid, klacht en passende behandeling.

Bij de STEINKLINIEK bent u client in plaats van patiënt en kunt u alle extra zorg en aandacht krijgen die u mag verwachten van een particulier arts. De behandelingsmogelijkheden worden uitvoerig met u besproken. Behandelplannen worden met u in goed overleg en pas na goede uitleg en bespreking gemaakt.

Afspraken worden zoveel mogelijk gepland op tijden die u schikken en ook in het weekend of in de avonduren kunnen er afspraken gepland worden. Zo hoeft u met een baan of andere dagelijkse bezigheden niet vrij te nemen, u kunt naar de arts op tijden die u schikken.

Indien uw klacht vereist dat u moet worden doorverwezen kan de STEINKLINIEK u daarbij begeleiden en de contacten voor u leggen. We kunnen samen uitzoeken waar u de beste behandeling kunt krijgen met de kortste wachttijd.

En zeker…. Een particulier arts is een luxe maar jouw gezondheid is belangrijk en uw gezondheid moet toch het beste verdienen. U heeft maar één leven, één lijf en één gezondheid….. zorg daarvoor met aandacht samen met uw eigen vertrouwde en altijd klaarstaande arts van de STEINKLINIEK.