Overmatig Zweten

U kent dat wel, u heeft een leuk truitje of bloesje aan, u ziet er op en top uit maar het duurt maar even of de grote transpiratieplekken komen tevoorschijn. Soms heeft iemand er continu en iedere dag last van en soms treedt het alleen maar op als u heel nerveus bent maar hoe dan ook, vervelend is het altijd, man of vrouw en sporadisch of dagelijks. Transpireren is een heel natuurlijk proces maar dat deel onder de oksels kan ook veilig wegblijven zonder de natuurlijke balans van het lichaam en temperatuur-regulatie te beïnvloeden.

Middels het injecteren van botulinetoxine, Dysport® in de huid worden de klieren die het zweet produceren uitgeschakeld en wordt er geen zweet meer geproduceerd. Deze behandeling is volledig veilig en zeer doeltreffend. De behandeling wordt nog effectiever omdat bij de STEINKLINIEK er eerst middels een kleine test met zetmeel en Betadine wordt gekeken waar de zweetkliertjes zich exact bevinden. De behandeling neemt ongeveer een half uur in beslag, is nagenoeg pijnloos en het effect is merkbaar na een dag of tien en blijft een klein jaar.

Naast het feit dat u geen natte plekken meer hebt onder uw oksels blijft ook uw kleding mooier. Zweet is een nogal agressieve stof die soms hardnekkige gele kringen kan geven of mooie truien doet vervilten ook daar heeft u geen last meer van na een behandeling met botulinetoxine.

Als u last heeft van zweethanden, klamme handen kan ook een behandeling met Dysport® ideaal zijn. Niet meer uw handen stiekem even afvegen aan uw broek of rok omdat u weet altijd zulke klamme handen te hebben, nee gewoon handen schudden of iemand aanraken met droge handen, het kan. Ook bij deze behandeling kan er eerst een test gedaan worden om te kijken waar de meeste zweetkliertjes zitten.

De STEINKLINIEK voert deze behandelingen al jaren uit en krijgt van haar klanten ook te horen dat het zo fijn is dat niet alleen die natte plekken weg zijn maar dat er bijna geen deodorant meer nodig is en de eigen parfum gewoon heel goed en heerlijk ruikbaar is.