Fillers

Met een filler kunnen we een plooi of rimpel in de huid opvullen of kunnen we contouren herstellen. Ook kunnen we kleine correcties uitvoeren indien u niet tevreden bent over iets, bijvoorbeeld omdat u te smalle lippen zou hebben, of uw jukbeenderen meer geaccentueerd zou willen hebben.

Fillers zijn tegenwoordig vrijwel allemaal op basis van hyaluronzuur, een zuivere doorzichtige lichaamseigen stof. De fillers van tegenwoordig worden al heel erg lang gebruikt en zijn volledig veilig. In de STEINKLINIEK wordt voornamelijk gewerkt met TEOSYAL en RESTYLANE, fillers die hun veiligheid door de tiental miljoenen behandelingen die ermee uitgevoerd zijn, ook op langere termijn wel bewezen hebben. Een filler heeft een tijdelijk effect, afhankelijk van de plaatst worden de meeste fillers na een klein jaar op een natuurlijke manier afgebroken en zou u voor een blijvend resultaat weer naar de STEINKLINIEK moeten komen.

Door een goed beeld van de anatomie en het verouderingsproces te hebben en door tijd te besteden aan uw wensen en verlangens kunnen we samen met u een goed behandelplan maken en zo de fillers optimaal gebruiken om u een natuurlijk resultaat te geven.

Bij de STEINKLINIEK zijn we het meest tevreden als u ervaart dat niemand eigenlijk ziet dat u behandeld bent met fillers maar dat iedereen zo voorzichtjes naar u kijkt wat er toch met u is en waarom u zo straalt en er goed uitziet. Uw natuurlijke schoonheid perfectioneren en naar voren halen op een subtiele manier.

Opmerkingen van klanten van de STEINKLINIEK zijn; “iedereen vraagt of ik misschien verliefd ben of een lekkere vakantie heb gehad terwijl ik juist hard werk en alleen maar de fijne lijntjes boven mijn bovenlip heb laten opvullen met een filler”. Deze opmerkingen vinden we prettig, het belangrijkste is dat u er op een subtiele manier natuurlijk stralend en jeugdig uitziet, niemand wil toch dat er gevraagd wordt; “waar hebt jij je laten opvullen?”

Het gesprek vooraf is eigenlijk het belangrijkste deel van het goede resultaat. Wij van de STEINKLINIEK weten dan goed wat u wilt en verlangt, en u weet dan precies wat u kunt verwachten en wat de mogelijkheden zijn. Dat de STEINKLINIEK een veilige en goede behandeling bij u uitvoert mag u vanuit gaan. De STEINKLINIEK is goed bereikbaar per telefoon, app of mail en u kunt ten alle tijden terecht voor vragen, voor en ook na uw behandeling.